Beleef jouw stage in China Toggle

Op zoek naar een stage in het buitenland? China is momenteel de snelst groeiende economie ter wereld. Het is de beste plek voor een stage waar je veel ervaring op doet en wat een boost geeft aan je CV. Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging in Shanghai, Beijing, Taicang of misschien wel Chengdu? Wij bieden je de mogelijkheid!

Al sinds 2006 werken wij samen met internationale bedrijven die gevestigd zijn in China, en voornamelijk in Shanghai. Zo verzekeren wij stages van hoge kwaliteit. Niet alleen helpen wij je bij het vinden van een stage, wij regelen ook alle organisatorische zaken vanaf de voorbereiding van je stage tot aan je laatste dag in China. Onze diensten gaan verder dan het regelen van een stage en huisvesting. Via 2-Shanghai ben je verzekerd van een goed geregelde stage en alles wat daarbij komt kijken. 

Wat wij jou bieden

Naast een stage dat bij je past en aansluit op je studie, regelt 2-Shanghai ook alle zaken er omheen. Zo kun je zorgeloos genieten van jouw stage in China. Wij regelen je accommodatie, je wordt opgehaald van de luchthaven en kunt 24/7 bij ons terecht voor informatie of hulp. Daarnaast organiseert 2-Shanghai regelmatig borrels, uitstapjes en excursies om je meer te laten zien van China. Zo kom je op een laagdrempelige manier in contact met je medestudenten. Lees hier meer over onze diensten.

Geen stage, geen kosten!

Goed om te weten is dat 2-Shanghai volledig werkt op basis van no-cure-no-pay! Dit houdt in dat wij geen registratie- of inschrijfkosten vragen. Wij vragen enkel een bemiddelingsfee die pas betaald dient te worden op het moment dat jij 100% verzekerd bent van een stage in China. Dus schrijf je gratis in voor een mogelijke stage in China!

Waarom 2-Shanghai?

Tegenwoordig zijn er vele stagebureaus die je kunnen helpen met een stage in China. Allemaal met verschillende pakketten en een ander kostenplaatje. Maar wat is nou de juiste keuze? Hieronder vertellen wij je graag wat je van ons kunt verwachten en waar wij als 2-Shanghai voor staan:

  • Hoogwaardige internationale stages dat aansluit op je studie;
  • Wij zijn al werkzaam in China sinds 2006;
  • Uitgebreid netwerk van internationale contacten;
  • Persoonlijk en betrouwbaar;
  • Wij zijn er niet alleen voor je voorafgaand aan je stage, maar ook tijdens;
  • Wij werken op basis van no-cure-no-pay;
  • Géén inschrijfkosten, slechts een éénmalige bemiddelingsfee;
  • Persoonlijke pick-up service van de luchthaven;
  • Tijdens je stage zijn wij er 24/7 voor je op locatie;
  • Leer snel mensen kennen via onze 2-Shanghai activiteiten.

Kies het pakket dat bij je past

Wie bieden jou als student de keuze tussen drie stagepakkettenDeze pakketten zijn zo samengesteld dat alle basisbehoeften voor je aankomst hier in China zijn gedekt en je dit niet zelf nog eens hoeft uit te zoeken. Dit bespaart je een hoop tijd en geld! Lees meer over onze stagepakketten.