Bedrijven Toggle

Is uw bedrijf op zoek naar Young Professionals, of te wel internationaal talent voor een stage/baan in China? Of heeft u een specifiek project /onderzoek waar u niet aan toe komt en is een kundige stagiaire meer wat u zoekt? Het aannemen van internationale stagiairs of Young Professional via 2-Shanghai is dan misschien wel de oplossing voor uw bedrijf!

Sinds 2006 heeft 2-Shanghai een strek netwerk gecreëerd van studenten, Young Professionals, scholen en internationale bedrijven in China. Gedurende het hele jaar ontvangen wij vele aanmeldingen van internationale studenten en Young Professionals die op zoek zijn naar buitenlandse ervaring en/of een nieuwe uitdaging. Doormiddel van een CV-check en persoonlijk of Skype interview maakt 2-Shanghai een selectie van kandidaten die al reeds ervaring hebben en geschikt zijn voor een stage/baan in China. Met onze jaren ervaring in China weten wij precies waar elk partij naar op zoek is, en zijn daarom de perfecte link tussen student/werknemer en bedrijf.

Stagiaires

Elk jaar bemiddelt 2-Shanghai meer dan 70 studenten met een stage in China bij internationale bedrijven. Deze studenten moeten aan bepaalde eisen voldoen voordat ze worden opgenomen in ons bestand, en voordat wij ze dus voor gaan stellen aan bedrijven. Hierdoor bent u verzekerd van een stagiair met de kwaliteit en motivatie waar u als bedrijf naar op zoek bent. Lees meer over de stagiaires, de procedure en services van 2-Shanghai.

Young professionals

Sinds 2009 richt 2-Shanghai zich ook op young professionals. Young professionals zijn net afgestudeerden of kandidaten met een baan maar die een verdere stap in hun cariere willen zetten door te werken in China. Een van de eisen die wij stellen aan young professionals is dat zij al wat China-ervaring moeten hebben. Zo hoeft u zich als bedrijf geen zorgen te maken dat uw werknemer niet kan wennen aan de Chinese cultuur. Lees meer over young professionals en de procedure en diensten van 2-Shanghai.

Interesse/meer informatie?

Is uw bedrijf aanwezig in Shanghai (of omgeving) en mocht u meer informatie willen betreft de mogelijkheden, dan komen wij graag langs op kantoor om onszelf persoonlijk te introduceren en de mogelijkheden te bespreken. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen via e-mail of telefoon.